perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Vapaa päivä

Vapaa päivä! Ihana asia, vaikkakin kouluhommia olisi kasallinen ja imuroidakkin kai pitäisi. Keskustelin juuri maratooni puhelun äitini kanssa vauva-asioista, vanhemmuudesta, isovanhemmuudesta ja tunteistamme maan ja taivaan välillä. Oli todella mukavaa rupatella ja kuulla myös äitini omia raskausmuistoja. Hänelläkään ei ole ollut sen suurempia pahoinvointeja raskauksien aikana, joten ehkä minullakaan ei sitten tarvitse olla :)

Tänään kerromme uutiset anopille. Saas nähdä miten siellä reagoidaan asiaan. En oikein osaa arvella, kun reaktiot saattaa periaatteessa olla mitä tahansa haikean onnellisesta itkusta mauttomiin vitseihin. Eiköhän siellä kuitenkin iloisia ja onnellisia olla. Noh tänään se nähdään! Mieheni vanhemmat ovat eronneet, mutta asuvat kuitenkin molemmat samalla paikkakunnalla kuin me. Mieheni oli ilmeisesti tänään kertomassa vain äidilleen. Isälleen ei ollut ajatellut kertoa. Tosin minä olen sitä mieltä, että se saattaa olla (tai siis on) appiukkoa kohtaan epäkohteliasta ja loukkaavaa. Pitää vielä keskustella tuon miehen kanssa asiasta ja onko varma päätöksestään.

Oireita ei ole tullut lisää, mutta vanhat ovat suurinpiirtein pysyneet. Aikaisemmasta listasta puuttui valkopippurin inho. Lopetin sen käytön jo ennen kuin tein testin, sillä se haisi ja maistui aivan hirveälle ja kuvottavalle. Saattaa siis olla, että se liittyy tähän raskauteen. Lisäksi olen syönyt viime aikoina usein karkkia. Tämä, uskokaa tai älkää, on uusi himo minulle. En ole koskaan sen kummemmin välittänyt makeasta. Olen syönyt ehkä n.10 karkkia per kuukausi, eli en juuri mitään. Nyt olen ostanut suklaapatukkaa, irtokarkkeja ja leivoin jopa suklaakakunkin! Pitää alkaa tästä lähtien hiukan katsomaan mitä suuhunsa pistää...

Ei kai tässä auta muu kuin ryhtyä imurointiin. Pitäisi vielä ehtiä ostamaan jotain mukavaa huomisiin ristiäisiin joihin saimme kutsun. Pikku tytölle pitäisi jotain löytää. Voi vaan olla aika vaikeaa rajoittaa ostot huomiselle sankarille :)

Ei kommentteja: