torstaina, syyskuuta 18, 2008

Kissansuoja pinnasänkyyn

Elikkäs suoja on nyt valmis. Eipä siitä mikään kauneuden perikuva tullut, mutta uskoisin että se nyt on niin kätevä kuin tommonen hökötys voi olla. Ja ainakin sen pitäis kestää ja pitää noi terroristi-kisut oikealla puolella pinnistä. Eli tällainen:


Neuvolakin oli tänään. Kaikki kunnossa: hb 130 (jee), liikkeet ++, vauvan syke 142 ja sf-mitta oli kasvanut 35:teen kun viimeksi se oli laskenut. Vauvan pää ei enää tuntunut käteen. En oikein tiedä tarkoittiko se sitä, että se on kiinnittynyt vai vaan sitä että Pikku-Ruu on laskeutunut paremmin lähtöasemiin. Kyllä sen silti huomaa kävelyssä ja kumartumisessa ja muussa, että alempana ollaan.

Tänään on juilinut alavatsaa välillä ja mulla on varmaan ollut harjoitussuppareita tässä illan mittaan. Ylävatsa kiristyy ja tulee sellainen olo kuin jännittäisi kovasti jotain. Henki ikäänkuin salpaantuu. En oikein osaa selittää, tiedä sitten mitä lienevät =) Viikkojaha tänään oli 38+4. Saapa nähdä mennäänkö lasketunajan yli.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Wau! Tuohan on hieno =)

Jenni kirjoitti...

Ai vitsit, teillä alkaa olla jännät paikat :) Oma raskauteni ei ikinä noin pitkälle edennytkään, kun käynnistettiin 38+0 (ja poika syntyi 38+3). Hurjasti tsemppiä odotuksen loppuajalle ja todelliseen tulevaan koitokseen!

Onerva kirjoitti...

Mitä kuuluu? Ootko vielä yhtenä? Täällä ei juuri mitään ole tapahtunut... Mut oonkin vissiin ainakin viikon sua jälessä.