torstaina, huhtikuuta 24, 2008

Olisitko kiltti ja potkisit jo!

Niin tänään siis 17+4 ja liikkeitä ei tunnu. Malttamattomana odotan vaikka tiedän, ettei ensimmäistä kertaa odottavan ole mitenkään "pakollista" vielä tuntea liikkeitä. Varsinkaan kun minulla on istukka etuseinässä mikä vaimentaa liikkeiden tuntemista. Noin viikko sitten illalla makoilin sohvalla ja hellein vatsaani. Aikani siinä siliteltyäni tunsin kuin ilmakupla olisi kulkenut pienen hetken ihan alavatsan pinnassa vasemmalla puolella. Saattoi olla ilmaakin, mutta erilaiselta se tuntui. Innostuin, että tästä se alkaa. Ja sen jälkeen ei mitään. Ottaa päähän. Ja sitten alkaa huolestuttamaan, kunnes taas rauhoittaa itseään yllä mainituilla faktoilla. Maltti on valttia...

Viikonloppuna kävimme kaupoilla ja matkaan tarttui (aivan ylihintainen) body:


Ostettiin 6-9 kuukautiselle, että menis sitten vähän "isompana". Tosin en tiedä tuleeko tuollaista oikeasti pidettyä vauvan päällä. Ei ehkä mikään söpöin ilmestys, mutta rock vähintäänkin.

Tämä viikko on koulun suhteen (luojan kiitos) ohi. Taisin selvitä kaikista tämän viikon kokeista. Maanantaina olisi vielä kaksi koitosta jäljellä ja sitten pääsee vapun viettoon ja kesän aloittamiseen. Kesätyöt alkavat siis 5.5. Muutama päivä on aikaa hengähtää ja kerätä voimia. Nyt se on helpompaa, kun vapustakaan ei saa tänä vuonna krapulaa =)

Ai niin viime viikonloppuna mietein isovanhempien nimityksiä. Tyyliin; miehen äiti on sitten "sen paikkakunnan" mummo ja minun äitini on "tämän paikkakunnan" mummo. Sitten aloin ihan tosissani miettimään, että mikä ihme mä sitten olen. Meni hetki ennen kuin välähti; Ai niin Äiti!... Saattaa olla, että menee hetki ennen kuin tähän ajatukseen todella tottuu =)

Potki jo!

Ei kommentteja: